|
Nu esti logat.
Cred ca ma inseala:|-2#20 2012-04-02 21:59:21
Re: Cred ca ma inseala:|
Niciuna, in cazul lui. E un tip buimac, nehotarat, ce se lălăie aiurea din plictiseala. In mod cert, va aparea o a treia si ambele vor ramane cu ochii-n soare. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #21 2012-04-02 22:02:16
Re: Cred ca ma inseala:|nu eu am pus intrebarea la general .... ma refeream ca intr`o relatie care e mai importanta fosta sau actuala(desi se stie raspunsu) ? ... nu ma refeream strict la relatia ei , ca vad ce minte are si baiatul ala (din spusele ei) .... dar asta ca sa vada dada20 si alte pareri Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-04-02 22:02:52) Offline #22 2012-04-02 23:21:40
Re: Cred ca ma inseala:|Chiar sunt curioasa sa stiu ce i-a spus... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #23 2012-04-02 23:28:32
Uite tocmai asta e,că o relaţie de prietenie ?ntre doi foşti d`aia ar răm?ne valabilă,pentru că unul din ei speră la o ?mpăcare. Ultima oara a fost editat de *joy* (2012-04-02 23:30:56) Offline #24 2012-04-02 23:41:50
Re: Cred ca ma inseala:|Da, am vorbit si am lamurit cat de cat situatia. Mi-a explicat ca nu are cum sa uite de existenta ei pentru ca au fost amici inainte mai mult de 10 ani, dupa care iubiti timp de 4 si pur si simplu s-au inteles bine tot timpul si inca se inteleg. Si-a cerut scuze si pentru cearta de astazi si mi-a promis ca de acum inainte nu o sa mai vorbeasca la telefon atat de mult. Mi-a mai spus ca daca mai simtea ceva pentru ea, facea tot posibilul sa fie impreuna, nu statea cu mine un an jumate:-??. Spre marea mea surprindere, in timp ce aveam noi discutia asta, fosta lui prietena mi-a scris pe facebook(a aflat de la un prieten comun de al lor ca ne-am certat din cauza ei). Si-a cerut scuze, intr-un fel, ca a fost cauza certurilor noaste din ultimul timp. Mi-a mai spus ca din momentul in care s-au despartit intre ei nu a fost decat o buna prietenie si ca s-ar simti foarte prost daca ne-am despartii din cauza ei. A recunoscut si ea ca au exagerat cu vorbitul la telefon si ca ea probabil nu ar fi acceptat asa ceva, dar nu si-a dat seama atunci avand in vedere ca ei tot timpul vorbeau mult la telefon si pur si simplu o faceau din obisnuinta. Offline Publicitateloading...
#25 2012-04-03 00:04:32
Re: Cred ca ma inseala:|totul e bine cand se termina cu bine Offline #26 2012-04-03 00:18:08
Re: Cred ca ma inseala:|Ma bucur ca s-au lamurit lucrurile. El ar trebuii sa o mai rareasca cu ea, si ea la fel. Din pacate, sau nu, fiecare se gandeste mai mult la el decat la ceilalti, dar acum dat fiind faptul ca amandoi stiu cum stau lucrurile ar trebuii sa faca ceva in privinta asta „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #27 2012-04-03 00:18:49
Re: Cred ca ma inseala:|Aşa o fi succes dada Ultima oara a fost editat de *joy* (2012-04-03 00:19:28) Offline #28 2012-04-03 00:55:50
Re: Cred ca ma inseala:|Oricum totul depinde de barbat, in cazul de fata, eu asa consider. El alege daca isi strica actuala relatie pentru cea care a trecut sau nu, pana la urma nu poti obliga pe nimeni sa faca nimic, doar poti sa il pui in tema. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #29 2012-04-03 01:23:55
Re: Cred ca ma inseala:|Si cand credeam ca s-a rezolvat tot, primesc mesaj de la prietenul meu in care imi spune ca dupa discutia noastra de astazi s-a gandit si crede ca ar fi bine sa luam o pauza. Eu oricum nu sunt de acord cu pauzele astea si nici el nu a fost niciodata. Habar nu am ce s-a intamplat si de ce s-a schimbat in halul asta in cateva ore. Cica ma suna in jumatate de ora sa-mi explice de ce a ajuns sa vrea o pauza...eu ce sa mai inteleg? Offline #30 2012-04-03 01:53:35
Re: Cred ca ma inseala:|Habar nu am si cam incep sa ma satur de fazele astea. Ba vrei, ba nu vrei... Offline #31 2012-04-03 02:15:44
Re: Cred ca ma inseala:|Nu m-a sunat inca, pentru ca are ceva proiect de facut si cand termina ma suna. Oricum intre timp am aflat cam care ar putea fi motivul pauzei si este exact ce-mi doream eu din tot sufletul sa nu fie. Dupa ce a plecat de la mine a vorbit su fosta lui prietena(nu stiu care pe care a sunat), iar ea i-a zis ca nu e ok ca vorbesc atat de mult la telefon si ca ar trebui sa o lase mai usor pentru ca nici ea nu ar fi de acord ca prietenul ei sa vorbeasca ore in sir cu o fosta, dar "iubitul meu drag" nu a fost de acord cu asta(adica mie, el, mi-a promis aiurea). Un alt lucru care m-a dat peste cap a fost ca am aflat ca el inca mai simte ceva pentru ea. Isi doreste sa o uite, dar inca nu a reusit. Si altceva...el cica a mai incercat sa se impace cu ea, dar ea nu a mai vrut. Oricum ma simt oribil si m-au luat toti dracii sa aflu chestiile astea dupa un an jumate de relatie si chiar daca ma doare eu am luat o decizie si anume ca o sa ne despartim. Offline #32 2012-04-03 10:51:28
Re: Cred ca ma inseala:|Cred ca ar fi cea mai inteleapta solutie sa te desparti de el, in cazul asta! Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-04-03 10:52:15) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #33 2012-04-03 14:34:44
Re: Cred ca ma inseala:|Urate sunt fazele astea... adica el in tot timpul asta probabil a incercat si sperat sa refaca relatia cu fosta, ca doar d-aia aveau ei legatura asta de "prietenie" atat de stransa. Nu o sa inteleg niciodata cum poti fi atat de egoist. Ok, e trist sa nu reusesti sa treci peste o iubire, dar macar nu te folosi la nesfarsit de alte persoane care chiar ajung sa te iubeasca. Dada20, gaseste puterea sa te desparti de el, ca daca dupa un an jumate de relatie cu tine n-a reusit s-o uite pe fata aia, nu cred ca are vreun sens sa astepti dupa el. Si nici nu se merita... Offline #34 2012-04-03 15:34:08
Re: Cred ca ma inseala:|Eu nu inteleg de ce esti uimita. Pe bune acum, cum sa inghiti asa ceva ? Iubitul tau vorbeste cu fosta lui intr-o veselie din pura amicitie Really ? E evident ca mai sunt sentimente, probabil din partea amandurora doar ca relatia lor e cam imposibila datorita circumstantelor ( distanta ) asa ca e foarte okey pentru amandoi stadiul in care sunt, mai ales pentru el: te are pe tine si in acelasi timp o are si pe ea...mai platonic asa Offline #35 2012-04-03 15:35:40
E tanar, e mai egoist, e normal. Nu pare baiat rau doar ca nu si-a ales bine strategia. Era okey sa se gandeasca si la userul nostru insa empatia vine cu timpul, varsta, experienta. Offline #36 2012-04-03 17:02:40
Re: Cred ca ma inseala:|Probabil tu ai lasat timpul sa treaca, gandindu-te ca daca veti avansa in relatie, altfel vor sta lucrurile, in sinea ta ai crezut ca o va rari el singur cu ea, fara sa fie nevoie sa ii ceri asta, si te-ai trezit, dupa 1 an si jumatate de relatie ca nu s-a schimbat nimic pentru el, si ca ti-ai mai si pierdut timpul aiurea, incercand sa il multumesti, iar cand a venit vorba sa faca si el ceva pentru tine, ceva ce era normal de altfel, el nu a facut-o, ba mai mult, ti-a aratat ca relatia cu fosta conteaza mai mult pentru el... Eu una as iesii din relatia asta cat mai repede, nu as mai pierde nici o secunda... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #37 2012-04-04 17:41:45
Re: Cred ca ma inseala:|Se pare ca telenovela continua si contiunua intr`o maniera nefavorabila tie .... eu ma asteptam sa va intelegeti dupa discutia avuta prima data dar se pare ca nu este asa .... dupa cum am mai spus se vede si din discutia pe care ai avut`o a 2 a oara ca esti pe locul 2 ... de ce nu i`a zis fostei ca trebuia sa ia o pauza? iti zice tie ? ... ma repet: lasa`l ca nu merita zic eu chiar daca ai inca sentimente pentru el ... eu zic ca el inca nu se vede intr`o relatie cu tine. Offline #38 2012-04-04 20:08:18
Re: Cred ca ma inseala:|cata.cata pe cine intrebi ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|